ABfys​ er blevet til Endophina

Vi tilbyder

Fysioterapi i Værløse

​Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er behandling af bevægeapparatet – altså dine muskler og led. Med fysioterapi vil du altså finde en behandlingsmetode, eller aktiviteter, der hjælper din krop til at fungere bedst muligt.

​​

Selve fysioterapien kan være med til at forebygge og behandle forskellige lidelser i kroppen, og behandlingsmetoden er særligt rettet mod de dele af kroppen, du bruger, når du bevæger dig.

Det kunne for eksempel være:

 • Dine muskler
 • Dine led
 • Dit nervesystem
 • Dit kredsløb

Book en tid her

Fysioterapeut​

Magnus Skinneholm

Mit navn er Magnus og jeg er 24 år gammel. Jeg er født og opvokset i Farum. Jeg er uddannet fra Professionshøjskolen Absalon i januar 2024 med en bachelor omhandlende fornøjelse ved fysisk aktivitet. Dette lægger jeg meget vægt på i tilrettelæggelse af forløb. For fysisk aktivitet skal være en fornøjelse, og skal ikke ses som en pligt. Jeg har arbejdet 2 år som studerende hos FysioDanmark i Roskilde, hvor jeg har varetaget opgaver som personlig træning, massage samt skadesvurderinger og behandlinger i Roskilde Boldklub. Jeg bringer en masse positivitet og et roligt sind. Går du og døjer med smerter i ryg, nakke, arme eller ben? Eller har du blot brug for en omgang massage? Skriv til mig, eller book en tid, og så er jeg sikker på at vi finder den rette løsning til netop dig.

​​Er der ikke en tid som passer, så kontakt os gerne. Vil du booke tid hos Magnus?​​​​

Fysioterapeut​

Lasse Lau Jensen

Jeg er autoriseret fysioterapeut, færdiguddannet ved Københavns Professionshøjskole februar 2022.​

Min interesse for fysioterapi er opstået gennem sport, hvor jeg i flere tilfælde har stiftet bekendskab med fysioterapi. ​Af samme årsag har jeg et brændende ønske om at hjælpe dig, til at kunne gennemføre dine mål, uden at være fysisk begrænset.​

Behandlingen hos mig vil i de fleste tilfælde indebære en aktiv komponent, men jeg vil også forsøge at opnå et resultat på briksen.”

​Er der ikke en tid som passer, så kontakt os gerne. Vil du gerne booke en tid hos Lasse?

Hvad kan fysioterapi hjælpe med?​

 • ​Lændesmerter​
 • Hovedpine – Spænding el. migræne​​
 • Hoftesmerter​
 • Knæproblemer​
 • Skulderproblemer​
 • Ankel- og fod-problemer​
 • Muskel- og led-smerter​
 • Neurologiske sygdomme​

Vi arbejder på tværs af faggrupper

​Når du vælger os som din fysioterapeut vil du opleve, at vi kan skræddersy din behandlingsplan, og at den måske vil indeholde andre behandlingsformer end blot fysioterapi.​

Vi er et sundhedscenter med flere forskellige faggrupper tilknyttet, og vurderes det kan vi blandt andet tilbyde, træning og massage.

​​

Det vurderes ligeledes, om der skal laves et hjemmetræningsprogram, og i så fald bliver det afstemt med din hverdag, så vi i fællesskab sikrer en god oplevelse.​​

Sådan foregår fysioterapien i Værløse

Behandlingen starter med optagelse af din sygehistorie (anamnese), efterfulgt af en grundig undersøgelse af din holdning, funktion samt smerteniveau.

Bagefter vil vi analysere og vurdere dine symptomer, inden vi diagnosticerer. Det betyder for dig, at vi undersøger hele din krop som helhed for at finde frem til den bedste tilgang til lige præcis din problemstilling.

Sammen vil vi bagefter udarbejde en målsætning for behandlingen samt lave en behandlingsplan.

Tilskud til din fysioterapi-behandling

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, gives der tilskud til behandling hos din fysioterapeut i Værløse.

Du behøver ikke at have en lægehenvisning for at få tilskuddet. Det eneste vi har brug for, er dit CPR-nr., så vi kan melde det til din sygeforsikring.

Har du en sundhedsforsikring?

Hvis du har en sundhedsforsikring, dækker disse hele beløbet eller en del af beløbet.

Det afhænger af dit forsikringsselskab. Nogle forsikringsselskaber stiller krav om, at behandleren har overenskomst med sygesikringen, og vil i dette tilfælde ikke dække det fulde beløb.

Hvis du er i tvivl, så forhør dig hos din sundhedsforsikring om, hvilke muligheder du har.

Let tilgængeligt

Nemme adgangsforhold og ingen trapper.

​Endophina ligger centralt i Værløse – under 1 km fra Værløse station. Vi har en stor parkeringsplads lige uden for døren, som er gratis at holde på. Derudover holder bus nr. 152 lige uden for døren. Klinikken ligger i store lyse lokaler i stueplan, så der er gode adgangsforhold for gangbesværede og kørestolsbrugere.​

Endophina

Ryetvej 26, 3500 Værløse

Klik her for rutevejledning

E-mail: info@endophina.dk

Telefon: 61 20 93 09

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

09.00 - 19.30

09.00 - 19.30

09.00 - 19.30

09.00 - 19.00

07.00 - 14.00

Telefontider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 14.00